Sprankelpost!

Fleurige, luxe en sprankelende kaarten, om mensen blij te maken met jouw post!

Sprankel heeft een basiscollectie en een luxe collectie.
De basiscollectie bestaat uit kaarten die je altijd wel kan sturen. En hoe nodig is dat juist op dit moment, nu zoveel mensen zo’n klein gebaar zo goed kunnen gebruiken. De kaarten in de luxe collectie zijn nog specialer, het zijn drieluikkaarten met een uitsnede op de voorkant. Bij deze kaarten kun je bovendien kiezen tussen een gouden of een witte enveloppe.

Kenmerkend voor Sprankel-kaarten
Uniek aan alle Sprankel-kaarten is dat ze allemaal beschikken over twee voorkanten. Geen achterkant met streepjescode, maar een mooie achterkant met ook een tekst of een symbool, die je ook als voorkant kunt gebruiken. En ook de binnenkant is gedeeltelijk bedrukt, in de kleur van de buitenkant van de kaart. Maar er blijft genoeg ruimte over voor jouw eigen persoonlijke noot!

De kaarten zijn allemaal voorzien van goudfoliedruk en afgewerkt met softtouch matlaminaat, voor een fluweelzachte ‘feel’. Ze zijn 9×9 centimeter en worden geleverd inclusief een mooie enveloppe van 10×10 centimeter. Los verkrijgbaar zijn sluitstickers voor de enveloppe, voor een mooie finishing touch. 10 stickers voor €1,99.

De basiscollectie-kaarten kosten €1,95 per stuk. De luxe collectie-kaarten €2,50 per stuk.  Voor iedereen op het eiland Tholen te bestellen bij boekhandel Oostdijk en voor iedereen van verder gewoon bij mij te bestellen via een appje, mailtje naar info[at]jesklikt.nl of het contactformulier op de website.

SPRANKEL BASISCOLLECTIE