Valk Vers is onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. In 2013 startten ze in de achtertuin van het hotel met de aanleg van hun eigen groentetuin. De groenten en kruiden die groeien in de tuin werden vanaf de start verwerkt in de gerechten van De Cantharel en van restaurant Huisje James dat ook op het terrein van het hotel ligt en onderdeel is van De Cantharel. Ze verwerken alle ingrediënten zo puur en dus zo gezond mogelijk. 

Van groentetuin tot verswinkel

Na de start van de groentetuin werd ook Valk Vers geboren. Binnen Valk Vers was de visie om zoveel mogelijk te werken met verse, gezonde producten en toe te werken naar gerechten waarin groente veel meer de hoofdrol zou spelen in plaats van een bijrol. Zodat  gerechten niet alleen lekker en vers zijn; maar ook passen in een gezonde en actieve levensstijl. De visie groeide uit; en in juni 2017 opende Valk Vers in Ugchelen de eerste Valk Vers winkel. Naast streekproducten en delicatessen startten ze daar met de verkoop van kant en klare verse maaltijden. 

In mei 2019 is de Valk Vers winkel verhuisd naar de Cantharel.

Voor Valk Vers mocht ik de hele huisstijl ontwikkelen vanaf een reeds bestaand logo: sleeves om de maaltijden, vele posters, flyers, waardebonnen, advertenties etcetera. Een hele mooie uitdaging en een prachtig concept!

 

 

KLEIN logo blue-01kopieKlik! Fotografie, vormgeving & schrijverij Kotterstraat 41 • 4691 JN Tholen • +31 6 414 80 647 • info[at]jesklikt.nl • KvK: 55314643