In het najaar van 2020 begon ik na te denken over kerstkaarten. In deze coronatijd waarin je mensen veel minder ziet, vond ik het wel extra speciaal om een persoonlijke boodschap op de brievenbus te doen belanden. In de boekwinkels vond ik eigenlijk niet wat ik zocht. En zo werd er een nieuw idee geboren: mijn eigen kaarten maken!

Wat begon als een leuk idee, groeide in een mum van tijd uit tot iets wat ik nooit had kunnen verwachten. Het werden 4 verschillende kaarten, die ook verkocht werden door de plaatselijke christelijke boekwinkel, gekocht werden door twee kerken én door familie en vrienden. Kaarten van 9×9 centimer, superluxe op 350 grams papier, met goudopdruk, softtouch matlaminaat en in een mooie kraft-enveloppe. “Jessica, je moet hier écht mee doorgaan, deze kaarten zijn écht mooi en bijzonder,” heb ik van heel veel mensen gehoord. Dus ja,… dat ga ik proberen :-). Eens kijken of ik dit jaar meer dingen kan maken.

Hier zie je de kerstkaarten die ik afgelopen jaar heb gemaakt. Komende tijd ga ik me ook eens oriënteren op andere soorten kaarten 🙂

KLEIN logo blue-01kopieKlik! Fotografie, vormgeving & schrijverij
Meanderlaan 214 • 4691 LJ Tholen • +31 6 414 80 647 • info[at]jesklikt.nl • KvK: 55314643