Sprankelpost! De complete basiscollectie vind je hier! Van die kaarten die je altijd wel kan sturen. En hoe nodig is dat juist op dit moment, nu zoveel mensen zo’n klein gebaar zo goed kunnen gebruiken.

Uniek aan deze kaarten is dat ze allemaal beschikken over twee voorkanten. Geen achterkant met streepjescode, maar een mooie achterkant met ook een tekst of een symbool, die je als voorkant kunt gebruiken. En ook de binnenkant is gedeeltelijk bedrukt, in de kleur van de buitenkant van de kaart. Maar er blijft genoeg ruimte over voor jouw eigen persoonlijke noot!

De kaarten zijn allemaal voorzien van goudfoliedruk en afgewerkt met softtouch matlaminaat, voor een fluweelzachte ‘feel’. Ze zijn 9×9 centimeter en worden geleverd inclusief een mooie witte enveloppe van 10×10 centimeter. Los verkrijgbaar zijn sluitstickers voor de enveloppe, voor een mooie finishing touch. 1o stickers voor €1,99.

De kaarten kosten €1,50 per stuk. Voor iedereen op het eiland Tholen te bestellen bij boekhandel Oostdijk en voor iedereen van verder gewoon bij mij te bestellen via een appje, mailtje naar info[at]jesklikt.nl of het contactformulier op de website.