12 en 14 juni van dit jaar waren – niet alleen voor mij – heel bijzondere dagen. Ik mocht de tweedaagse bruiloft van Petra en Sousa vastleggen! Petra is een lieve vriendin en zendelinge in Angola. Anderhalf jaar geleden ontmoette ze tot haar grote verrassing de liefde van haar leven in het land waarvan ze is gaan houden. En 12 juni was het dan zover: ze gaven elkaar het jawoord! Ik mocht erbij zijn en wat was dat genieten. Wat een stralend bruidspaar. Op 12 juni trouwden ze voor de wet en maakten we daarna foto’s op het strand. Op 14 juni trouwden ze in de kerk en maakten we nogmaals een leuke fotoreportage. En daarna taart en feest.
Ik heb zó genoten… ik denk dat Petra de meest stralende bruid is die ik ooit heb vastgelegd in die ruim 40 bruiloften die ik gedaan heb ;-). Hele bijzondere dagen en een fantastisch paar. Geniet maar even mee met deze ‘kleine’ selectie ;-).

Als je op een foto klikt, zie je hem in zijn volledige verhoudingen. Met de pijltjes kun je vervolgens door de foto’s heen scrollen.

KLEIN logo blue-01kopieKlik! Fotografie, vormgeving & schrijverij
Kotterstraat 41 • 4691 JN Tholen • +31 6 414 80 647 • info[at]jesklikt.nl • KvK: 55314643