Sprankelpost! De luxe kaarten vind je hier! Van die kaarten die nét even extra speciaal zijn. En hoe mooi is het om iemand blij te maken met een extra speciaal kaartje,  juist op dit moment, nu zoveel mensen zo’n klein gebaar zo goed kunnen gebruiken.

Uniek aan deze luxe kaarten is dat ze allemaal beschikken over twee voorkanten. De ene voorzijde met een prachtige uitsnede. De andere kant met een stukje tekst of een illustratie. Geen streepjescodes dus op de kaarten van Sprankel!

En ook de binnenkant is gedeeltelijk bedrukt, in de kleur van de buitenkant van de kaart. Maar er blijft ruimte over voor jouw eigen persoonlijke noot! Op deze luxe kaarten is die ruimte wel beperkt.

De kaarten zijn allemaal voorzien van goudfoliedruk en afgewerkt met softtouch matlaminaat, voor een fluweelzachte ‘feel’. Ze zijn 9×9 centimeter en worden geleverd inclusief een mooie witte óf goudkleurige enveloppe (naar jouw keuze) van 10×10 centimeter. Los verkrijgbaar zijn sluitstickers voor de enveloppe, voor een mooie finishing touch. 10 stickers voor €1,99.

De luxe kaarten kosten €1,99 per stuk. Voor iedereen op het eiland Tholen te bestellen bij boekhandel Oostdijk en voor iedereen van verder gewoon bij mij te bestellen via een appje, mailtje naar info[at]jesklikt.nl of het contactformulier op de website.